Diversen

Ook voor de zeevisser, de biggame visser en de vliegvisser is de Snoekbaars het adres in Almere. Zelf is Chris al jaren een gepassioneerd biggame visser, en is dan ook minimaal één keer per jaar te vinden in een of ander exotisch visoord. Naast genieten van al de lokale bijzonderheden, staan die trips ook in het kader van het uitgebreid testen van al het materiaal dat er op biggame gebied te krijgen is. Bij de Snoekbaars krijgt u dan ook advies uit de echte praktijk!

Bijzonder uitgebreid is ook de collectie kleding bij de Snoekbaars. Noem het outdoor kleding of gewoon moderne viskleding, of het nou gaat om een echt goed thermopak voor de kabeljauwvisserij in de winter of om de laatste realtree pakken, bij de Snoekbaars vindt u het zeker.

Ook voor de watersporter heeft de Snoekbaars een interessant aanbod. Buitenboordmotoren van Mercury en Minn Kota en onder andere boten van Quicksilver kunt u bij ons bekijken. Om uw uitrusting helemaal compleet te maken hebben we natuurlijk ook de fish finders van onder andere Humminbird voor u klaar liggen. Vakkundig advies over al deze producten is een vanzelfsprekendheid bij de Snoekbaars.