Roofvissen

Het vissen op roofvis is sinds grootvaders tijd enorm veranderd. Door wetswijzigingen, nieuwe materialen en technieken en een beter begrip van het gedrag van roofvis, is roofvissen één van de meest veelzijdige manieren van sportvissen geworden.

In Flevoland met de Randmeren, de grote plassen, de Vaarten en de kleine grachten, kunt u als roofvisser op elke denkbare wijze uw hobby beoefenen. Ultra light met een 5 grams hengeltje of trollend met 100 grams jerkbaits, het is allemaal mogelijk, en door de goede roofvisstand ook meer dan de moeite waard!

Hengelsport de Snoekbaars heeft voor de roofvisser van nu alles in huis. Compleet ingerichte visboten met fishfinders, kunstaas in alle soorten en maten, de juiste lijnen en natuurlijk een extreem ruime keuze aan hengels, molens en accessoires. Kom maar een keertje langs, en u zult vanzelf zien dat het geen grootspraak is dat ook de roofvisser niet verder hoeft te kijken dan de Snoekbaars Hengelsport.