Witvissen

Het witvissen is de basis van alle sportvisserij, en heeft dus ook een zeer belangrijke plaats in het assortiment van de Snoekbaars.

Als je je als klein mannetje, en gelukkig ook steeds vaker als klein meisje, begint af te vragen wat er zich nou allemaal onder de waterspiegel afspeelt, dan kom je naar de Snoekbaars. Voor een paar euro heb je al een telescoophengel compleet met tuigje, en samen met een snee brood of een doosje maden kan die ontdekkingsreis dan beginnen.

Maar ook de doorgewinterde witvisser komt naar de Snoekbaars. Vanwege het befaamde huisvoer, voor de maden, wormen en casters, voor het complete gamma van Sensas of om gewoon even bij te praten over de resultaten van de vele competities in en rondom Almere. Wat dat laatste betreft verwijzen wij u graag door naar de website van onze zeer actieve hengelsportvereniging Ons Stekkie.

Omdat we nu de ruimte hebben is het geen enkel probleem om welke vaste hengel dan ook in de volle lengte te bekijken. Koppel daaraan de enorme keuze aan feeders, pickers en matchhengels van gerenomeerde merken, en u zult begrijpen dat ook de witvisser niet verder hoeft te zoeken dan de Snoekbaars.